Consultanta online
Transport gratuit

Livrare


PROGRAM DE LUCRU

Pentru comenzi telefonice:
Luni - Vineri 09:00 la 17:00
Sambata de la 09:00 la 14:00
Pentru comnenzi online:
NON-STOP
Comenzile si intrebarile trimise dupa ora 17:00 si in zilele libere vor fi procesate in prima zi lucratoare. Confirmarile de stoc sunt oferite, in timpul orelor de program, in maxim 24 ore de la lansarea unei comenzi.

PROGRAM DE LIVRARI

Luni - Vineri pana la ora 17:00. Comenziile primite dupa ora 17:00 vor fi livrare in ziua urmatoare.

MODALITATI DE LIVRARE

Courier Rapid - produse volumininoase
Posta Romana - produse mai mici

COSTRUI LIVRARE

Comenze care depasesc 1000 RON se expediaza GRATUIT in cadrul retelei de localitati acoperite de Fan Courier sau Posta Romana.
Pentru celelalte comenzi se percepe o taxa standard de 25 ron

Plata la livrare se face numerar, in lei, la valoarea din documentele fiscale primite (factura si bon fiscal). Curierii rapizi cu care colaboram NU va pot solicita nici o alta suma in afara celei din documentele (facturi, chitante, bonuri fiscale sau AWB). Termenul de livrare obisnuit al produselor cumparate de pe site-ul nostru se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntindu-va in prealabil despre aceasta situatie. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata. Va rugam sa verificati produsele primite prin firmele de curierat rapid partenere in momentul primirii, formuland orice reclamatii in prezenta curierului si inainte de a semna de primirea bunurilor.

RECLAMATII

SC AUTO FRONTAL SRL isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare reclamatiile cantitative si calitative care nu tin de conditiile de garantie si care sunt efectuate dupa primirea produselor si plecarea curierilor. Pentru a afla informatii despre livrarea unui colet prin curier rapid va rugam verificati daca ati primit de la noi prin e-mail numarul de AWB si data acestuia. Daca acestea au fost trimise inseamna ca livrarea a plecat de la noi si orice informatii se pot obtine numai de la firma de curierat rapid, la numarele de telefon pe care le gasititi in e-mail-ul primit de la noi, alaturi de numarul si data AWB-ului.

 

Despre noi
Despre noi

Comercializam si montam toata gama de portbagaje auto, cutii portbagaj, suporturi biciclete, schiuri si snowboard, echipamente nautice si incarcaturi speciale.

Web design by Silkweb
Logo copyright © 2012. Toate drepturile rezervate