Consultanta online
Transport gratuit

Despre noi


AUTO FRONTAL prin intermediul prezentului site va oferta intreaga gama de cutii pentru portbagaj, suport ski, suport bicilete, sisteme de portbagaje auto dedicat tuturor marcilor auto, a fost infiintat cu scopul de a oferi clientilor nostri o modalitate accesibila de a cauta si comanda produsele dorite de dvs. dar si a va oferi consiliere profesionala in achizitionarea lor.

Avand ca obiect principal de activitate comercializarea de cutii portbagaj, suporturi pentru biciclete, schiuri sau echipamente nautice, genti, cosuri, suporturi pentru incarcaturi speciale, sisteme easy base si bare transversale sau longitudinale. Intelegem cerintele clientilor nostrii, oferindu-va piesele si accesoriile de cea mai buna calitate in cel mai scurt timp. Reducem la minim timpul de stationare al masinii dumneavoastra.

Comercializam portbagaje originale, in lista producatorilor nostri regasindu-se numai nume consacrate. Dorim astfel sa va punem la dispozitie doar produse calitative si competitive, incercand sa oferim cel mai mic pret de pe piata romaneasca.

Un alt avantaj pe care vi-l oferim este economia de timp si corectitudinea informatilor. Veti fi scutiti de a alerga de la un magazin la altul si de a cauta cea mai buna varianta pentru dumneavoastra. Acum puteti comanda din fata calculatorului, iar produsele le veti primi in maxim 48 ore la locatia aleasa de dvs.
 

 

Despre noi
Despre noi

Comercializam si montam toata gama de portbagaje auto, cutii portbagaj, suporturi biciclete, schiuri si snowboard, echipamente nautice si incarcaturi speciale.

Web design by Silkweb
Logo copyright © 2012. Toate drepturile rezervate